Slovakia Water Cup

13. – 15. September 2024

Senec, Hotel Zátoka
Rozhodca: Hanne Aamondt, NO

fb watercup sep2024 kópia

V septembri sa uskutočnia skúšky vodných prác podľa nemeckého poriadku DVG. Pozvanie posudzovať prijala nórska rozhodkyňa Hanne Aamondt. 

Skúšky sa uskutočnia počas víkendu 14. a 15. septembra. Miesto konania je pláž hotela Zátoka. Ubytovanie pre účastníkov je zabezpečené v apartmánov hotela Zátoka.Pre informácie o ubytovaní nás kontaktujte na adrese landseerklub@gmail.com.

Podrobný rozpis pre každý skúškový deň bude zverejnený po uzavretí prihlášok.

Bohužiaľ, kapacita je naplnená, už nie je možné sa prihlásiť.

Tešíme sa na vašu účasť!

Informácie pre účastníkov:
Ubytovanie je zabezpečené od štvrtku 12.9.2024.
Skúškový tím bude zložený z rozhodkyne – Hanne Aamondt, figuranti – Iveta Uhrová, Ivana Černajová a  Zita Kerak Lukáčová, lodivod – Milan Černaj.
V piatok 13.9 sa bude konať predskúškový tréning pre záujemcov. Ak nebude naplnená kapacita skúškového dňa, bude priestor na tréning pre tých záujemcov, ktorí chcú len trénovať.

Predbežne stanovujeme kapacitu skúšaných tímov na 15 na jeden deň. V prípade veľkého záujmu a po konzultácii s rozhodkyňou môžeme navýšiť kapacitu na jeden zo skúškových dní.

Prihlasujem sa na:
*Tréning 14. a 15. septembra sa uskutoční len ak nebudú vyčerpané kapacity na skúškové tímy Skúšky sa konajú podľa DVG poriadku. Akceptujeme len prihlášky na skúšky úrovne A a B. Pes je automaticky prihlásený na skúšky A. Na skúšku B je automaticky prihlásený po priložení diplomu skúšky A.
Prílohy PP psa, doklad o skúške. Povolené súbory typu: jpg, .png., .pdf. Každú prílohu nahrajte stlačením samostatného tlačidla "Vybrať súbory". Veľkosť max. 4MB.
Poplatok za skúšku je 50 €, poplatok za tréning je 20 €. Poplatok uhraďte až po vystavení faktúry, ktorú vám pošleme mailom. Pre informácie o ubytovaní nás kontaktujte na adrese landseerklub@gmail.com.

Fotogalérie